30,31 juli

idag blev jag faktiskt väckt av Evin, minns inte vilken tid det var men..
så jag gick till köket och åt, sen så duschade jag sen så gick jag ut. idag var vi på Gränby Centrum. jag köpte ett par skor.
efter det så gick vi till pizzerian som ligger vid unik och åt. vi åt två pizzor hhah! blev jätte mätt faktiskt. sen så skulle vi möta Shaida (näring) i mcd den vid Moskén. på vägen dit såg vi den där mannen som jobbar på rawanduz och han frågade om vi ville ha skjuts, ja det ville vi ! han bad mig sätta mig där framme haha! vilket jag gjorde. Banaz och Midia bangade, hahah dem ba ni känner inte honom jag venne vad, dem vågade inte åka med. haha men vi övertalade dem. sen så var vi framme, men Shaida var inte där. sen kom Banazs kusiner, hon var tvungen att åka med:( så jag,Sepideh och Midia gick vidare. vi satte oss i Gränby en stund. sen så hade vi skit kul med min kletig kräm hah! sen så gick jag hem, det var runt 23:00. senare kom Banaz bror och hämtade hennes väska. hon hade glömt den hos mig. plus att hon inte var hemma så hon kunde inte komma och hämta den själv. så när jag kom hem hoppade jag in i duschen. sen så satt jag vaken till typ 5 då kom Evin hem. så vi satt i min säng och pratade och så. sen så sov i i 3h. vaknade 8. är skit trött nu. men nu ska jag göra annat, skriver mer sen. puss
                                                              
(jag och Sepideh i antalya)

..

idag vaknade jag någon gång vid 11tiden. det bultade som fan i huvudet.men jag klev upp ändå. jag och mamma åkte till Gränby Centrum.
vi handlade mat,kläder och så.. när jag kom hem satt jag och typ installerade massa skit på telefonen. mitt gamla nummer fungerar inte längre det är typ operatör fel på sim kortet :/. men jag ska typ ringa och beställa ett nytt sim men bara att det är mitt nummer. har ett annat nr för tillfället : 0700441436,comviq. klockan 14:00 cyklade jag till Sepideh. sen så cyklade vi till Isa. Banaz var redan där! vi satt där en stund. sen så hade Sepideh och Banaz disco glitter krig AHAHA. så det dröjde ett tag tills allt blev upp städat. nu var vi framme i fyrishov. det var faktiskt jätte skönt att bada. efter ett tag när typ alla hade gått gick vi ut till ute badet och badade nakna ! ahahah det var så jävla kul! sen så cyklade vi till nyby gård. men jag skulle hem! så jag var på väg hem. men så träffar jag på Midia och Filippa vid rondellen, stannar där ett tag och snackar med dem, sen så var jag tvungen att åka vidare. dem följde med mig hela vägen hem:) jätte gulligt av dem. när jag kom hem åt jag typ sen så städade jag rummet sen så duschade jag. och nu sitter jag här. klockan är nu 01:24. har inga planer för imorgon, men det dyker nog säkert upp något. puss
                                                                  

inte blogagt på ett tag, jag vet!

27,28 juli
efter sista inläggen här så gick jag ut med Sepideh, vi gick till gränby centrum för att köpa skor och tunkia, vilket vi gjorde. sen så gick vi till bellman en stund med Narin. efter det träffade vi Banaz, var med henne en stund sen typ klockan 1 mötte vi Maria och Mona, dem hade ff. vi mötte dem vid diös. vi hade skit kul. vi var vakna hela dagen, promenerade till heidenstam, träffade imorten, blev utskälda, smyg badade i grannens pool jag venne vad. sen så kom jag hem och deckade helt!

29juli
var jag ute med Banaz,Pegah och Sepideh. sen så kom Bea och alla:) vi satt vid heidenstam.. vi satt där ett tag och hade skit kul. så jag smet iväg en stund med Abdullah.. det var en vinröd bubbla som jagade oss skit länge och överallt. kolla vi skulle gå till mcd fast det blev inte av! bubblan var efter oss!! så istället såg vi på några killar. dem skulle "lämna" hem oss. så dem följde med oss en bit sen så stannade vi upp och chillade med dem ett bra tag. vi hade skit kul. sen så lämnade dem hem oss! och nu ska jag typ äta. pussss

ps: har gjort mycket mycket mer men pallar bara detaljera allt.
och så har jag fått en ny mobil också:)



26 juli

hejhej:).
jag somnade runt 3 någon gång, satt och kollade på en film med Evin. minns inte var den hette men det var iallafall bra! idag gick jag upp runt 10. jag åt och tog en kropps dusch. men nu ska jag göra annat. vi får se var jag hittar på idag.

och ett stort tack till Midia, hon har hjälpt mig med designen §

 

och ett stort tack till Midia, hon har hjälpt mig med designen § 
                           ( miidia.blogg.se )                             
 
  
(jag, gammal bild)

24juli,25juli

var jag ute jätte länge, vi satt ute och prata och så. Sen så var Banaz tvungen att gå hem, dagen efter skulle hon på någon förlovning och på lördag är hon på bröllop :/. tråkigt.. när Banaz och dem gått in satt vi ett tag med Jessicka, sen så gick vi hem till Sepideh, skulle sova där fast vi sov inte. vi hade skit kul. klockan typ 5 gick vi och satte oss vid dammen en stund. efter det så gick vi tillbaka, jag satt vid dator och Sepideh "vilade" i sängen, fast hon typ ville somna. när klockan typ blivit 9 ville jag gå hem, ville sova.. så jag gick hem.när jag kom hem hoppade jag in i duschen sen så gick jag och la mig. vaknade ungefär vid 20:30 när jag klev upp hoppade jag in i duschen igen. sen så klädde jag på mig och gick till Pappa. alla var där. Mamma med. så vi satt lite på balkongen och så, sen så gick jag och Evin hem. Mamma kommer senare.klockan är nu 23:21 ska typ göra annat nu:) puss§

                           
                            sepideh &jag                                                       Jag &Banaz
(bildena ifrån kryssningen)

23juli/tråkig dag

idag har jag inte gjort något kul alls. har bara varit hemma, var tvungen. jag skulle smörja in hela min kropp i typ eksem kräm och därefter i någon olja.. just nu sitter har jag oljan på mig, det känns skit äckligt, vill bara hoppa in i duschen och skölja av mig. men det går jue väl inte. idag har jag tvättat alla mina kläder,överlakan och allt det där, våran tvättmaskin och torktummel var upptagen av andra kläder hah! så jag fick gå till områdets tvättstuga. har stor städat rummet också. mamma hjälpte till att skura och dammsuga resten gjorde jag. har tittat på tv en stund också och så har jag läst lite ur "pojken som kallades det" den är så jävla sorglig, jag kan inte fatta att boken är sann, hur fan kan hon tortera sitt eget barn? klockan är nu 21:41 har fortfarande inget att göra, ska iallafall gå bort ifrån datorn. puss§
                                     

inte haft tid.

hejhej:).
har typ inte bloggat på 5 dagar. har inte haft så mycket tid för datorn. men nu sitter jag här! ska kortfatta lite vad jag gjort och så.

den 17juli hade Banaz fått gäster ifrån norge, så hon var tvungen att stanna hemma:/. jag och Sepideh hade inget att göra så vi gick ut med Maria en stund. dagen efter skulle vi åka Viking Line.

den 18 juli åkte vi Viking Line, jag,Banaz,Sepideh +Mamma,nor och bröderna det var jätte kul! hahah speciellt ute på deck där det blåste allra mest.

19 juli gjorde jag inget speciellt. va typ ute och så.

20 juli åt jag och Sepideh på mcd. efter det så gick vi till statol och köpte glass med Banaz.. sen så var vi ute ett långt tag. sen så promenerade jag och Sepideh hem till mig, hon sov över dåe! det var skit kul.

21 juli var det Ferats födelsedag, grattis§ så vi vaknade typ samtidigt, vi åt tårta och drack cider. Sen så gick Sepideh hem. klockan 4 typ åkte vi till Kista gallerian, där köpte vi massor med grejer. vi kom hem någongång vid 19:00, vi gick ut med Banaz. sen så satt vi ute med alla. vi taggade efter ett tag. vi var hemma hos Sepideh. va där till 3 typ sen så fick jag skjus hem.

22 juli var jag på vårdcentralen med mamma, fick veta att jag var allergiskt mot hundar och så:/ det var lite synd, eftersom att Sepideh har en hund:/. men aja. hade eksem också. så mamma gick in på apoteket och köpte några mediciner. när jag kom hem hoppade jag in i duschen. sen så mötte jag Sepideh och Banaz vid dammen, vi gick till ica och köpte godis. sen så satt vi ute vid bellman. senare så gick vi vidare emot nybygård. klockan 21:00 gick jag och Sepideh hem till henne och Banaz till sig, vi skulle återigen träffas typ 23:00. fast vi möttes tidigare (22:10) sen dess satt vi ute typ. sen så lämnade Sepideh och Isa hem mig. så nu sitter jag bara här ! ska snart hoppa in i duschen:)
                                      

15-16 juli

idag när jag vaknade var min tunga helt svullen och konstig. jag fick ringa The Darkewell, jag berättade vad som hade hänt och de, han sa att jag skulle komma förbi. det var något fel med min tunga. jag har haft piercingen i snart 3 veckor och det är fortfarande svullen? så jag ringde till Astron också. Hon började prata om sin bror och hans piercing, hon berättade att hans svullnad hade gått ner efter 3 veckor :S, jaha lixom? men efter det så bestämde jag mig för att gå till Darkwell, klockan var typ 13:30 jag trodde Sepideh skulle åka bil hit, då hade vi hunnit. men det gjorde vi inte. han skulle stänga klockan 14:00 och ha stängt i 2 veckor. uftttt :@. så jag mötte Sepideh vid rondellen. vi promenerade till Apoteket där fick jag köpa ibumetin och hexident till tungan. sen så ringde vi Banaz. vi skulle möta henne vid hennes hus. vilket vi gjorde. först så fick vi stå utanför och vänta på Banaz. HAHAHHA eftersom att hon inte hade några kläder enligt henne. så vi slog oss ner på marken och sjöng och typ skämtade. Banaz kom ut och in med nya kläder hela tiden haha! sen när hon äntligen hade hittat något var det dags att gå vidare. vi gick till Ica för att köpa lite saker till våran lilla övernattning. vi köpte engångsgrill,korv,korvbröd,kakor,chips,drickor m.m... sen så gick vi tillbaka till nyby gård igen. vi satte oss i tältet en stund för att vänta på Midia. vi fick vänta i 2 timmar. när hon kom steg hon också in i tältet och berättade lite. sen så gick vi till Ica, på vägen dit såg vi Ed. vi snackade med han ett tag sen så stack vi till ica, vi köpte två andra drickor och typ choklad. efter det så gick vi och satte oss utanför kyrkan. Ed kom igen. fast den här gången skrämde han oss! omg vad skrämda alla vi blev :O, sen så kom vi på att bikta oss! vilket vi gjorde. det var kändes skönt att bli förlåten för sina synder. vi fick bikta oss tillsamman (jag och Sepideh).sen så gick vi vidare emot nybygård. vi satte igång grillen och började grilla marsmallow,kyckling file och korv, sen kom Isa. vi grillade skit länge hah! typ ifrån 20:30 till 00:00. vi bestämde oss för att inte somna. klockan 14:00 hade jag tid på Nybyvårdcentral.aja sen så promenerade jag och Banaz hem med Midia. då var det bara jag,Isa,Sepideh och Banaz kvar. vi hade skit kul. när kloclan typ blev 3-4 var vi med Alex, hahah vi hade skit kul vi skämtade skit mycket om "ohh Jerko". vi satt först utanför tvättstugan ett bra tag, sen så satte vi oss i själva tvättstugan. det var skit kul. alla var helt sömniga förutom jag och Banaz, vi gjorde skit roliga grazynja föreställningar och så ahahh! sen så gick Alex runt 5.
vi var skit trötta nu. vi hade inget att göra så vi bestämde oss för att sova ett tag. Isa la sig i tältet ensam, ahah. vi la oss på studsmatta och sov. det var skit skönt. jag vaknade runt 9 först sen så sov jag till 10 och var tvungen att gå hem. jag hade jue tid att sköta! när jag kom hem la jag mig på sängen för vänta på att tiden skulle rinna snabbare. runt 11:20 ringde det på hemma telefonen, jag tar upp den och hör att det är den dära läkaren, och hon talar om att det inte gick att jag skulle gå idag. sen när jag la på blev jag så jävla psykad på henne. jag kunde jue sova längre? men aja så jag lägger mig på sängen och somnar. jag vaknar runt 15.30. jag hoppar in i duschen sen så mötte jag Sepideh och Banaz vid dammen. idag har det varit en helt sliten dag. har inte gjort så mycket men typ rökt vattenpipa, vart i Ica, suttit vid heidenstamskolan. aja bloggar mer sen. Pusspus§


15 juli

efter sista inlägget hoppade jag in i duschen och de. Sen så satte jag mig på sängen och var skit trött, Sepideh hade redan somnat så det var ingen ide att gå ut. Banaz skulle också sova. vi alla somnade till sist.
men det var bra att vi sov för att orka med nästa dag, men jag somnade runt 16:00 det var inte så bra jag små vaknade runt 11:34 och kunde absolut inte somna om på nytt:( så jag låg uppe tills jag somna och det var typ runt 1-2. När klockan tickade typ 6 klev jag upp utan tvekan. Jag gick in i duschen, där borstade jag tänderna,tvättade ansiktet,och rensade tungan med saltlösning. sen så gick jag till mitt rum för att klä på mig, vilket jag gjorde. så just nu sitter jag här och bloggar lite. Idag ska vi sova i tältet igen (tror jag) och typ grilla och de. men nu ska jag typ äta frukost. bloggar mer sen. puss§

"sommarstuga"

idag vaknade jag upp typ klockan 11. jag låg kvar i sängen ett bra tag tills Sepideh messade.
så jag klev upp och hoppa in i duschen. medan skulle mamma gå för att handla. så jag satte igång med att fixa mig och så..
sen när mamma kom fick jag gå, jag mötte Banaz hälften av vägen och Sepideh mötte vi vid rondellen. vi gick till ica, där köpte vi kakor och cola. sen så letade vi upp någon gräsmatta för att ta det lugnt där. vi satte oss i gräsmattan nära heidenstamskolan. vi orkade inte sova hemma idag så vi planerade att tälta, HAHAHA. vi ringde runt till alla för att få låna ett tält. men ingen hade. men sen så hittade Isa ett tält i förrådet. den fick vi låna! tack Isa du räddade oss! vi slog upp tältet på Banaz baksida. sen så gick vi till storalek och satt där med alla. när alla typ börja tagga, tagga vi också. så var det bara jag,Shajwan,Banaz,Sepideh och Isa kvar. vi gick till körsbärsträdet och plockade körsbär, sen så satte vi oss och åt i dammen med salt på. efter det så minns jag inte vad vi gjorde. men typ klockan 11 gick vi till tältet, vi satt utanför och typ hade skit skoj, jag och Banaz gjorde modellkarriär haha! dem andra satt på studsmatta och sjöng clas-göran sånger.HAHAHAHHA... vi störde grannarna ja venne vad vi hade ställt till med. jag kan nog erkänna att vi lät ganska mycket faktiskt. sen när klockan typ blev 3-4 tog Jag,Sepideh och Banaz en promenad till Ica hahah ! ingen trafik inget ljud, det var så skönt men samtidigt var det lite hemskt. vi hade lämat Isa och Shajwan i tältet ahahh! när vi kom tillbaka, var dem också borta! först så trodde vi att dem typ hade gått in för att sova eller något ! riktigt så var det inte. dem hade gått till storalek och spelat basket haha! senare kom alex. vi gick till storalek ingen och hade skit kul hahah! sen när vi gick tillbaka gick alex hem. så jag och Shajwan gick till någons körsbärsträd och plockade körsbär. sen så satte vi oss på någon bänk, vi skrattade skit mycket hah! sen så blev typ klockan 6 då smög vi in i tältet. Banaz och Sepideh halvsov, men jag och Shajwan kunde absolut inte sova! det var för ljust. men vi satte igång att smsa varandra hahah och skrev typ ; clas curry bengalo krydda osv.... hahahah det var skit kul vi hördes fan över hela området. Sepideh råkade vakna och var med och messa clas grejer. sen så somnade vi. vi alla sov, Shajwan hade smugit in igen, haha! jag och Banaz vaknade av att det var skit skit varmt. under studsmattan var det skugga som vi såg, så vi drog dit ett täcke, satte det under oss och la oss ner där. Sepideh var ensam i varma tältet haha! efter ett tag blev det skit kalt.Banaz hade gått in i tältet, där fick jag ligga ensam haha! sen så flyttade jag också in! sen så vaknade vi typ runt 1. vi satte igång att städa allt kaos vi ställt till med. sen så gick vi typ hem, vi ska vara där hela sommaren haha ! det  är våran "sommarstuga". imorgon ska vi grilla utanför och typ röka vattenpipa. men aja skriver mer sen.
pusssss§

12juli

idag vaknade jag runt 12, då ringde Sepideh. vi skulle träffas, jag,Banaz och Sepideh så jag började med att kroppsduscha sedan fixade jag mig och gick ut. jag mötte Sepideh vid rondellen sen Banaz mötte vi utanför henne. först gick vi runt lite sen så tröttnade vi så vi gick och köpte någon dricka och satte oss i storalek. där satt vi en stund och prata och så sen kom sina och alex dem hade med sig en moppe, i moppe bagaget låg det ett par slitna mördarbyxor,AHHAHA så sina tog ut dem och vi slängde dem runt på varandra, det var skit kul. efter ett tag tröttnade vi grovt så vi ropade på Midia och Filippa. vi var skit hungriga allihopa, så vi beställde en kebab pizza till hurtigsgatan. när vi ätit klart gick jag och Sepideh hem till henne, och Banaz hem till sig. sen så möttes vi igen. vi gick till heidenstam för att köpa lite godis, där köpte vi remsor,tuggummi m.m. på vägen till nybygårg gav jag och Banaz varandra hårda flator hah det var skit kul. asså det var på skoj. sen så gick vi vidare till nybygård(storalek)dåra, där mötte vi Jai,Hengameh,Isa och Sara, efter ett tag taggade Jai,Hengameh och Sara. vi hade tråkigt igen... så vi gick tillbaka till mördarbyxorna tog dem gick till skogen och brände upp dem AHHAHAH skit kul. sen så satte vi oss på någon gräsmatta i nybygård. sedan så var Midia och Filippa tvungna att gå hem, vilket dem gjorde. så var det bara jag,Isa,Banaz och Sepideh kvar, vi var skit sugna på chokladbollar. så dem gick i och hämtade alla ingredienser som behövdes i en bunke, vi tog bunken och satte oss i tvättstugan för att tilllaga dem haha ! dem blev verkligen "lyckade" ahha det var fan en bajsröra! sen så promenerade dem med mig en bit sen så gick dem:). så just nu sitter jag bara här. ska hoppa in i duschen snart sen så ska jag typ städa rummet. PUSSSS§
(bilder kommer)

hemma igen

nu är jag tillbaka i sverige efter en hel vecka i turkiet. det har vart skit kul. jag orkar inte skriva var jag gjort och så.. men har faktiskt gjort mycket ja. hahah äckliga turkmän, peddosar fan!

jag har skrivit vart enda dag i min skriv bok. har skrivit skit mycket. men aja. skriver &lägger ut bilder sen. pussssss§


packat och klart!

idag somnade jag vid 6 och gick upp typ klockan 14:00. fick sova på soffan det var nog skälet till att jag vakna så tidigt. min säng var "upptagen" av Evin haahha, eftersom mamma hade gått och lagt sig på Evins säng, och Evin hade snott min. det var INTE skönt att sova i soffan,men det funka endå. vad kunde man göra? ofta jag typ ska väcka henne och kasta ut henne. haha nej nej!

jag har packat och allt. så allt står klart:). mamma är i gränbycentrum, hon ska köpa lite grejer till mig, typ tandkräm,tandborste,kräm,shampo,balsam osv... ska till Sepideh lite senare. ska sova där. vi åker imorgon, typ vid 7tiden någongång. det kommer bli as kul. jag kommer inte kunna blogga. men jag kommer skriva mycket i min skrivbok:) skriver av det sen här på bloggen. men nu ska jag typ hoppa in i duschen.

ha det bra, vi ses snart igen puss§

Ps: nu är mamma här !


piercingar;

fan vad jag älskar piercingar,
min första picercing var i näsan,
jag var bara 10-11år. den gjordes på gränbycentrum (ollssons frisör).
jag var så jävla glad dåe.hade på högra sidan, nu har jag på vänstra,
 kolla när jag hade på högra så fick jag en oerhörd äcklig infektion,
den fick jag pga att jag pillade så jävla mycket.
jag trodde hela tiden att den hade ramlat av eller ngt.
så jag var tvungen att ta ut den, sammadag gick jag åter föratt pierca mig på nytt.
nu är den jätte bra, läkt och fin! har haft den i ca 3år. har fortfarande inte plander på att ta ut den:P.


min andra piercing är gjord i naveln då var jag bara 12 år.och det var 30/3-07 jag fick inte pierca, men jag gjorde ändå.
jag ringde mamma ifrån stockholm och talade om att jag gjot piercing. hon blev inte arg,
mest chokad tror jag. sen sa hon att jag skulle ta hand om den och det har jag gjort! har haft piercingen i nästan två år.

min tredje piercing var i överläppen. det var 25te september-07.
fittan i Astron gjorde så att jag fick en hårdknöl :S och det blödde som fan. hon hade prickat en nerv... kunde inte skälla ut henne,
då skulle hon haffa att jag inte var 15.. var 13.
det var faktiskt hennes fel.hon kan ta och lära sig först innan hon börjar pierca. sen så kan hon ta och inte pierca underåriga.
dagen efter var det största blåmärket ungerifrån. jag kunde inte ens ta ut den? orka gå runt med en ful,äcklig läpp.
men efter några veckor tog jag ut den! jag fick nog. plus att mamma var skit sur på mig. den gjorde jag också utan att fråga.

min fjärde piercing är gjord i tungar. den gjorde jag typ för några dagar sen. 27/6-08. min tunga är så jävla svullen, kan knappt äta.
det är den ända som är så jobbigt med tungpiercing. men snart är den läkt, jiihoo:)

och i öronen har jag 7st, men det räknas inte som piercing men ändå:), jag bryr mig ändå inte om dem haha!



näspiercing (inringat) ful bild men aja.    

navelpiercing    

tungpicering, fortfarande svullen


1 juli

idag var jag i gränbycentrum men Sepideh och Banaz.

vi gick runt, sen så köpte vi flippflopp. efter det gick vi ner och köpte korv och typ choklad och sånt ahha! det var gott. sedan promenerade vi igenom 4h hahahah fan va roligt vi hade ! ankdammen..

Banaz var skit törstig så vi stannade upp vid pizzerian i ishallen för att köpa en dricka, det blev en cola. så helt plötsligt blev vi sugna på en pizza hahah! så vi satte ihop pengar och köpte en pizza (kebab). vi satte oss i gräset utanför. hahah det var skit gott. vi satt där och hade skit mysigt, sen så berättade Sepideh och Banaz om någon "laserman" som satt på domkyrkanstak och sköt laser på fittor AHAHAHAHAHHAH det var såååå jävla roligt, deras historier offff hahah! vi satt där ett bra tag, när vi ätit upp pizzan skulle vi träffa Helen. Först kastade vi skräp på Sepideh och garvade hahah sen så flippa Sepideh och kastade sås på mig. så jag gick torka mig på en kartonbit. sen så ser Sepideh en oöppnad öl burk, hon öppnar den och häller på banaz fötter hahah! nu var vi på väg till brunakiosken där skulle vi möta Helen. på vägen dit hitttade vi en kundvagn (nån konstig) så jag provar den först, sen Banaz sen jag igen haha Sepideh vågade inte åka i den, den såg läskig ut enligt henne, men aja Banaz gör mig över en övergångställe och där flyger jag fram i fart ahahahh det var så jävla roligt, hela vagnen ba välte. så vi dissa den typ där och gick vidare. vi såg sanna och hennes syster på vägen. dem sällskaperade oss fram till bruna kiosken. när Helen kom skulle vi vidare till nybygård. men nu hade hon ändrat sig hon ville inte följa med längre. så vi gick istället. på vägen dit stötte vi på Ashkan,Macka. sen så kom Filippa och Midia också, dem hade vart och solat och sånt. sen fortsatte vi våran lilla promenad. när vi var frame så mötte vi jai,hengameh &Sara i storalek där satt vi ett bra tag, typ till 12. Banaz och Sepideh promenerade med mig fram till 8ans busshållplats, jag bor typ där, taaaack§§ det var jätte snällt av er :) älskar er§ sista biten sprang jag. när jag kom hem kokade jag saltvatten till tungan dåra. sen så små tjafsade jag men Serwan och fick en fet smäll på näsan, mitt nässmycke blir helt sne och allt, och det börja blöda som fan. det gjorde skit ont. jag ville verkligen döda honom. men orkade inte slå honom. och plus för mammas skull... och nu sitter jag här, ska snart till balkongen, sitta där med mamma och Evin. pussss


LÄNGESEN

Hejhej.

nu var det ett tag sen jag blogga, jag borde skämmas. men aja..

jag ska försöka vara mer aktiv här på bloggen. jag har inte haft tid för datorn. jag har gjort mycket sen sista inlägget. men minns inte exakt så jag pallar inte sitta och skriva saker jag inte minns. jag har skrvit lite hemma (i en skrivbok) vad jag gjort och så. men här kommer lite som står i min skrivbok. jag kommer inte skriva exakta grejer, eller lite komma jag hoppa över pga att det står lite hemliga grejer nerskrivet. men a..

19-20-21 juni/08

igår när jag kom hem så duschade jag typ åt och sånt sen när klockan tickade typ 02 kom Banaz och Sepideh ifrån nybygård och mötte mig. sen typ hälften av vägen mötte vi jai,sara,hengameh och isa. vi satte oss på marken och snackade och hade kul hah, vi satt där typ i några timmar. när det börja regna så skulle alla vi gå in. alla tagga, men inte Banaz för att hon var utlåst HAHAHH. hon hade smygit ut ur balkong dörren och nu var den låst! så hon skulle prova den andra dörren om den var öppen, ja det var den! ahhaha så hon smög in och vi gick vidare till Sepideh. när vi var framme satte vi oss i köket och babla och sånt. Idag skulle vi ta hål i tungan, idag var det midsommar också! vi var uppe hela den dagen.tidigt på morgonen gick vi hem till mig för att fixa oss, sen så ringde vi Astron salong då typ svarade hon och la ifrån sig telefonen så vi trodde att hon typ hade öppet, på en midsommar? så vi tog tåget och allt, sen när vi var frame var det stäääääängt! ohhhhh jag blev så jävla psykad på käringen.hon skulle vara åter den 25te. nu var det ändå onödigt att åka hem när vi åkt så långt dessutom skulle vi ändå inte ha något att göra. så vi gick runt lite dem flesta affärerna var stängda tx: hm,lindex osv.... men jag lyckades iaf hitta ett par skor och nike byxor:). sen så gick vi hem. senare var jag ute med Banaz och dem. sen så gick jag hem.



22-23 juni/08

igår kom jag typ hem vid ca 01:17. när jag kom hem så satte jag mig en stund vid köksbordet, åt och snackade med mamma. men nu ringde det på mig telefon, det var Samir och Zamo, dem ville att jag skulle komma ut, först sa pallade jag inte.. men efter ett tag gav jag mig.. jag hade ändå inget för mig just då, det var skit tråkigt. skulle möta Banaz och Sepideh senare. så jag hoppade in i duschen och tog en snabb kroppsdusch sen så typ klädde jag på mig och fixa mig sen var dem här (parkeringen). sen så åkte vi hem till Zamo (s, gamla hus) när vi var frame steg vi in dåra, vi satte oss ner typ, Zamo hade laddat ner en panda film HAHHAH tecknat som vi skulle kolla på. riktigt så blev det inte. jag var där typ i 3 timmar, vi tillbringade tiden för det mesta inne. sen så gick vi ut och tog en promenad nere i gränby. efter ett långt tag skjutsade dem hem mig, eller till Nybygård (rondellen).när jag skulle kliva ur bilen stod dem redan där. först satte vi oss ute på gatan hhahah, sen så gick vi till vårt chill-ställe. vi satt där ett tag innan en kärring öppnade fönstret och skriker -tiiist med eir jag sover, jag ska job tidig. då garvade vi som fan hahah, men samtidigt blev jag så jävla psykad på henne. då skriker jag tbx - tiist på dig och lipar mot henne hahah! så nu stängde hon fönstret, vi som trodde att hon hade gått för att lägga sig igen, men riktigt så var det inte.. så vi fortsatte våran "lilla fest" hahah vi hade inga cigg kvar så Sepideh satte eld på en liten pinne och försökte röka med den AHAHAHHA idet gick! så ser vi henne komma emot oss! vi blev helt chokade =O? sen så typ säger hon -var bor ni, var er number. sen så skriker Banaz vi springer på 3 sen så typ räknar banaz till 3 och vi ställer oss upp och börjar springa ahahahha då skriker hon våga inte jag ringer bolis och jagar oss ahahhahahha ! vi sprineer in i någon konstig hus och väntar på att hon ska gå därifrån typ. sen så splittrades vi och gick hem. jag gick till Sepideh. på morgonen taggar vi till china river, vi väntade på det hela den dagen, det var skälet till att vi var vakna ahha! jag.Banaz och Sepideh åkte buss dit! HAHAH i bussen luktade det två gånger första gången luktade det typ fotsvett, så vi bytte platser till längst bak, och där luktade det ruuuumpaa typ AHHAHAH. när vi gick av fick vi äntligen känna den friska luften! när vi var frame stiger vi in, vi alla beställer ' buff'e'o och det kostade 75 kr ivar, vi som längtat så jävla länge på att få äta den "goda" maten... DET VAR ASSSS ÄCKLIGT! jag åt inte ens upp en portion. så vi var så jävla psykade på kineserna som stod där och lurade oss! istället kunde vi sätta ihop pengarna och köpa 6pack cigg? så vi sitter och härmar deras röster och driver som fan! AHHAHAHHA så jävla roligt vi hade, sen så kom Filippa och Midia, dem satt och åt dem tyckte det var skit gott. nu skulle jag gå upp för att tvätta händerna på toan, Sepideh och Banaz hängde me, eller dem skulle också tvätta händerna. det var upptaget så vi väntar där en liten stund. sen så hör vi värsta BRAAAAAAKET asså riktigt skämmiii ofta man ens sitter och gör sitt behov på en resturang? hahahah ingen toa hemme eller? asså vi döööööör verkligen av garv. sen så kommer hon ut och säger - VAD ÄR PROBLEMET? asssååååååå då kunde jag verkligen inte ståå still det var så jävla roligt. ofta man inte vet vad man själv ställt till med? hahah så tar hon sin väska och typ springer ut, asså den hördes över hela resturangen. efter ett långt tag så taggar vi därifrån. vi gick till Nybygård ett tag, men jag var skit trött hade typ inte sovit på 3 dagar. så alla vi gick hem för att sova. när jag kom hem somnade jag direkt.


27 juni/08

idag var vi i stockholm. vi skulle pierca oss! jag,Banaz och Sepideh. Shaida och Midia var också med ! dem skulle leka våran mammor!

nu ska jag kort skriva pallar inte skriva i detaljer hahh! när vi kom fram var jag först dåra :| jag kände hur det pirrade i magen, liksom en nål igenom tungan. sätt dig på den dära sängen bad hon mig. jag gjorde som hon sa. asså hon är verkligen cp jag fick inte ens skölja munnen innan? hallå det flyter runt en massa bakterier på tungan? hon prickade för var piercingen skulle ligga med en lila turspenna, föst så var den långt bak tyckte jag så jag bad om att få en ny prick. så hon ritade dit 2 andra istället. nu var det 3 prickar på min tunga,hon tycke jag skulle ta den sista pricken (den hon först hade prickat dit) men den var för långt bak, den första var för långt fram dem i mitten var perfekt! hon gick för att hämta nålen och de, så jag bet ihop medan, nu var hon här igen. så hon bad mig att sträcka fram tungan, det gjorde jag. nu var jag nervös... sen så blunda jag hårt hårt.. nu var det ÖVERRRR !! sen var det Sepidehs tur, sen Banaz, det gick bra för dem med ! sen så gick vi och köpte en slush ivar för att minska ner svullnaden. vi gick runt en stund i stockholm. jag köpte en liten kula till tungan. nu skulle vi ta tåget ner till uppsala igen. det gjorde vi. vi var skit hungriga, men vi kunde absolut inte äta:( nu har det till och med gått 4dar :( kan fortfarande inte äta ! det är så jävla jobbigt ändå ångrar jag inte en stund att jag pierca mig. men jobbigt att inte kunna äta ! mat är mitt liv jue hahah.



30 juni/08

idag fick jag 5tusen kr. jag och Sepideh åkte till gränbycentrum där köpte vi lite grejer
jag köpte: en tunika,solglasögon,navelsmycke,skor osv...
sen när jag kom hem fick jag en hello kitty kräm av Evin :) tack§.
senare gick jag ut med Sepideh och Banaz, vi hade skit kul

1juli/08
idag ska jag typ till gränbycentrum och köpa typ flippflopp och hexident till tungan, sen så vet jag inte:)
bloggar mer sen puss.


RSS 2.0